blogspot

Hire Me Direct

vineri, 15 aprilie 2016

Unde poti gasi lavete textile la pret de producator?

Firma la care lucrez foloseste foarte multe carpe. Avem cateva utilaje care merg pe baza de cerneala si uneori aceasta curge si este nevoie sa stergi utilajul. De asemenea cand schimbi un toner la imprimanta sau la masina tipografica, de asemenea risti sa te murdaresti. De aceea avem nevoie de foarte multe carpe. Intr-una din zile, pentru ca nu mai gaseam deloc carpe de folosit, m-am decis sa caut pe internet un site de unde pot lua lavete la kilogram sau la bucata, la un pret avantajos, astfel incat sa nu iesim in pierdere aruncand banii pe niste consumabile.
Am identificat cateva lavete textile la pret de producator, si am fost foarte multumiti de consitiile colaborarii cu Millenium Shopping, astfel incat am incheiat un contract de colaborare.

De ce Millenium Shopping?

Pentru ca, fondata inca din anul 2002, societatea Milenium Shopping are ca obiect principal de activitate sortarea, comercializarea, dar si importul hainelor second-hand. Ajutati de un management profesionist, in scurt timp, compania a devenit unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de haine second-hand din Romania.

Produse disponibile

Materialul pentru lavetele comercializate provine din haine second-hand ca huse si lenjerie de pat, tricouri, camasi, prosoape. Aceste haine sunt aduse de la parteneri externi din tari precum Austria, Germania, Danemarca si Olanda.
O data ajunse in depozitele Milenium Shopping, aceste haine sunt sortate de catre angajati, eliminandu-se hainele de calitate inferioara, daca se gasesc prin sacii de hainute. Fiecare haina este atent verificata, chiar de cate treo ori, evitandu-se astfel produsele de o calitate inferioara, clientii bucurandu-se numai de lucruri calitative atent selectionate.
Gasiti aici:
- lavete din bumbac colorat cu dimensiunea de 20*40 cm, la pretul de 4 lei/kg, la care se adauga valoarea TVA-ului
- lavete din bumbac colorat cu dimensiunea de 50*40 Cm, la pretul de 4.50 lei/kg, la care se adauga valoarea TVA-ului
- lavete din bumbac alb cu dimensiunea de 20*40 cm, la pretul de 4.50 lei/kg, la care se adauga valoarea TVA-ului
- lavete din bumbac alb la dimensiunea de 50*40 cm, la pretul de 5 lei/kg, la care se adauga valoarea TVA-ului
Greutatea fiecarui sac de lavete din bumbac este de 10 kg, pentru dimensiunile mai mari si de 4 kg pentru lavetele cu dimensiunea de 20*40 cm. 


Cum comandati?

Pe site gasiti un formular de comanda, in care trebuie sa treceti atele societatii - nume, cod fiscal, adresa de e-mail si numar de telefon. Trebuie sa alegeti eaxact produsul dorit, cantitatea necesara si, in cazul daca aveti vreun mesaj important de transmis, aveti casuta speciale. Apasati apoi butonul trimite si comanda este gata.
Profitati de discounturile oferite. Pentru comenzi mai mari de 500 kg, primiti un discount de 10%. Pentru comenzi mai mari de 1000 kg, aveti un discount de 15%. Iar pentru comenzi mai mari de 2500 kg, un discount de 20% si beneficiati si de transport gratuit in Romania.
Livrarea produselor achizitionate se realizeaza cu Urgent Curier, beneficiind de o livrare rapida pe intreg teritoriul Romaniei. 
De asemenea primesti la cerere mostre gratuite, pentru a te asigura de calitatea produselor.
Nu-i asa ca deja ati deschis siteul si faceti o comanda de lavete textile la pret de producator?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu