blogspot

Hire Me Direct

vineri, 29 aprilie 2016

Vidanjare in mogosoaia

Gunoiul nu trebuie sa fie un impiediment in calea sanatatii, acesta trebuie golit si eliminat  rapid, o decizie intreprinsa cu usurinta cu ajutorul echipei de profesionisti de la firma de servicii de vidanjare si desfundare canalizare din Bucuresti si Ilfov. O munca casnica, o activitate industriala sau agricola trebuie adusa la final in cel mai optim mod, oferind astfel un spatiu  igienizat,curat, dar si un mediu sanatos.
Desi isi desfasoara activitatea in zona Municipiului Bucuresti, ajunge cu usurinta si in alte judete ale tarii, la cerere si la solicitare. Lucreaza cu utilaje cu o capacitate puternica,cu o retinere de pana la 16m3 de apa reziduala, oferind si servicii de igienizare, desfundare canale si curatari instalatii, totul pentru ca fiecare nevoie a clientului sa fie indeplinita cu seriozitate, promptitudine si profesionalism.

De ce vidanjare in Mogosoaia?

Pentru ca ofera clientilor o gama variata de servicii dintre care cele mai renumite sunt:
- Servicii de vidanjare
- Spalare spatii si incinte betonate
- Desfundari, curatari canalizare
- Spalari piscine
- Denisipari
- Stropire spatii verzi
- Decolmatari

Nevoia de curatenie, vidanjare si salubritate vizeaza pe orice proprietar de spatii private sau comerciale, in masura in care se asigura un spatiu ecologizat, eliminat de bacterii, mizerii si deseuri. De aceea, firma de vidanjari din Bucuresti este extrem de importanta, scapandu-ne in doi timpi si trei miscari de gunoiul nedorit, ajutand la igienizarea noastra, a orasului nostru, punand sanatatea pe cel mai inalt piedestal.
Oferta de preturi de vidanjare practicata de SC Distef Com SRL este deosebit de accesibila tuturor clientilor, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.
Oferta de preturi difera in functie de mai multi factori, printre care timpul alocat vidanjarii, distanta parcursa pana la locul interventiei, adancimea si gradul de accesibilitate, gradul de colmatatare al calizarii, tipul substantei vidanjate.

Cine este Distef Com?

Bazata pe seriozitate si profesionalism, SC Distef Com SRL ofera servicii de calitate si preturi decente tuturor clientilor din Bucuresti, dar si din judetele alaturate.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre firma si despre preturile si serviciile oferite, puteti intra pe site-ul vidanjari-desfundari-salubritate.ro sau puteti contacta unul dintre reprezentantii firmei la numerele telefon 021.421 07 91 - fix, 0744.146 589 - mobil Orange, 0731.341 834 - mobil Vodafone, sau puteti trimite un email la adresa office@vidanjari-desfundari.ro.
Daca locuiti in Bucuresti, puteti merge la sediu sa vorbiti direct cu un reprezentant, in Str. Margeanului, nr 8, Sector 5, Bucuresti.

Ce este vidanjarea?

Vidanjarea constituie preluarea apelor uzate din bazinele vidanjabile, etanse si se realizeaza cu ajutorul unor utilaje specializate, precum si preluarea si transportul acestor ape la punctele de descarcare.
Intalnim doua tipuri de vidanjare:
- vidanjare ecologica - efectuata cu ajutorul autovidanjelor sau a autovidanjelor combinate, dotate cu o pompa vacuum, care este actionata hidraulic
- vidanjare pentru grasimi - efectuata cu ajutorul autovidanjelor sau a autovidanjelor combinate.


Pentru ca un oras sa fie cu adevarat primitor atat pentru locatari, cat si pentru vizitatori, acesta trebuie sa prezinte o anumita ordine si curatenie si aceasta  poate fi realizata cu succes chiar de vidanjare in Mogosoaia.
Strazile curate, spatiile verzi atent ingrijite si canalizarile eficiente sunt lucrurile ce definesc orasul in care locuim, iar acest lucru este posibil apeland la serviciile calitative si eficiente ale firmei de vidanjare din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu