blogspot

Hire Me Direct

vineri, 13 mai 2016

Ce stiti despre tratamente dermatita atopica la copii?

Desi nu am avut pana acum probleme cu dermatita atopica la copii, am cateva probleme care se confrunta cu asa ceva si ar face orice pentru a gasi tratamente dermatita atopica la copii. Intr-una din zile am primit un email de la o prietena un site din care am aflat ca exista o carte "Vindeca natural dermatita atopica, alergiile si intolerantele alimentare ale copilului tau" si mi s-a parut a fi una dintre cele mai serioase carti publicate la nivel international in zona alergologiei pediatrice. 

O carte cu adevarat buna!

Informatiile regasite in carte ajuta cu siguranta mamicile sa inteleaga cu adevarat ca afectiunea fiecarui copil diagnosticat cu dermatita atopica poate fi tratata cu succes intr-un orizont de timp rezonabil. 
Cartea s-a nascut din disperarea a doi parinti, care nu au acceptat ca nu se cunosc nici cauzele clare, nici vindecare pentru dermatita atopica. E incredibil cate au facut si fac, e incredibil cum iti deschide cartea capul si-ti da explicatii amanuntite, nu solutii-minune, e incredibil volumul de informatie pe care il gasesti aici.
A fost primul material citit care trateaza in mod detaliat afectiunile din sfera dermatitei atopice. Am inteles, in sfarsit, cauzele declansarii acestor afectiuni si legatura. Cartea  cuprinde un studiu complex al alergiilor, intolerantelor alimentare si a dermatitei atopice si mai presus de toate este pe întelesul tuturor.

Ce este dermatita atopica?

Pentru cei care nu stiti - desi nu cred ca mai exista vreun parinte care macar sa nu fi auzit de DA - dermatita atopica, sau eczema, este o afectiune cronica de lunga durata care afecteaza pielea si se manifesta in copilaria timpurie, dar poate debuta la toate grupele de varsta. Etimologic se traduce in felul urmator: dermatita inseamna inflamatia pielii, iar atopica este predispozitia genetica de a dezvolta diferite reaztii sau alergii. Dermatita atopica este destul de frecventa la sugari, simptomele fiind declansate de praful din casa, polenuri, acarieni sau alimente alergene cum ar fi soia, fructele cu seminte, lactatele. Foarte multi copii cu dermatita atopica intra in remisie definitiva a bolii in momentul in care cresc, desi pielea lor ramane totusi uscata si se irita usor. Dar de tinut minte este faptul ca dermatita atopica nu este contagioasa.

Cum se manifesta la sugari, copii, adulti?

La sugari, dermatita atopica apare mai ales la nivelul obrajilor si scalpului. La copii, se localizeaza in special pe trunchi, gambe, brate si antebrate. In cazul adolescentilor si al adultilor, se manifesta la nivelul zonelor flexurale, pe gat si in regiunea nucala, adica in zona posterioara a gatului.
Pentru a descoperi cele mai eficiente tratamente ale dermatitei atopice la copii, eu va recomand sa cititi cu atentie cartea "Vindeca natural dermatita atopica, alergiile si intolerantele alimentare ale copilului tau"; sunt sigura ca, cu greu va veti dezlipi de ea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu