blogspot

Hire Me Direct

joi, 5 mai 2016

Cum sa aleg un meniu de nunta?

Astazi esti extrem de fericita...ati stabilit data nuntii, inelul de logodna straluceste pe degetul tau. Dar...ai multiple emotii, mai ales ca urmeaza o perioada extrem de aglomerata si de incarcata - pregatirile pentru marele eveniment.
Intrebari, precum "Unde facem nunta?", "Ce meniu alegem?", " Ce buchete de flori folosim?", "Mai punem flori in piept?", " Invitatiile - simple sau incarcate?" sunt numai o parte din tot ce te asteapta. Si tu, desi nu ai mai participat la o astfel de pregatire, iti dai seama cat de greu iti va fi. Dar, nu te dezamagi!  Fie ca iti doresti o nunta simpla sau una cu mult fast, la un restaurant elegant sau un salon de nunta traditional, am gasit solutia perfecta. 
Te voi ajuta sa raspunzi la intrebarea Cum sa aleg un meniu de nunta?
Cum? Simplu!

Cum alegem meniul pentru nunta?

Meniul de nunta poate sa fie mai scump sau mai ieftin, in functie de locatia aleasa, de tipul de restaurant unde te decizi sa petreci impreuna cu familia si prietenii in cea mai frumoasa zi din viata ta. Cand rezervi sala pentru ocazie, unul dintre criteriile importante este costul meniului de nunta. Astfel ca, in functie de bugetul de care dispui, alegi intre un restaurant de doua, trei, cinci stele sau o cantina.

Ce contine un meniu traditional?

un meniu traditional de nunta este format din:
- aperitive reci
- aperitive calde
- sarmale
- friptura
- tort
- cafea
- bauturi alcooloce spirtoase
- bauturi alcoolice slabe - vin, bere
- bauturi racoritoare

Poti alege meniul de nunta in acord cu tematica nuntii. Ai de ales intre un meniu traditional romanesc, cel clasic, cu felurile de mancare pe care le intalnesti la majoritatea nuntilor si meniu de nunta inspirat din bucataria contemporana. Sefii de la restaurant sigur te vor ajuta in alegerea meniului dorit si iti vor da ponturi, astfel incat sa pastrezi bugetul in limitele pe care tu ti le-ai propus.
Iti dau cateva ponturi pentru alegerea meniului potrivit! In cazul in care nu stiai gustul mancarii este perceput in mod diferit, variind in functie de lumina din incapere, de textura si culoarea farfuriilor servite de catre chelneri, de culorile ambientale din restaurant.

Foarte important este sa degusti toate felurile de mancare pe care te hotarasti sa le servesti la masa, in momentul in care te decizi asupra lor. Daca tie nu iti place gustul, dar apreciezi forma, posibil ca nici invitatilor sa nu le placa, si acesta va fi un punct slab al nuntii tale. Nu uita: mancarea este extrem de importanta la o nunta. Muzica, mancarea si bautura fac nunta - o vorba din batrani, perfect adevarata!
Daca vrei ca invitatii tai sa se simta bine si sa isi aduca aminte cu placere de nunta ta, este foarte important ca DJ-ul pe care il alegi sa stie sa faca atmosfera cu muzica pe care o pune, vinul sa fie bun si mancarea extrem de gustoasa!
Alege restaurantenunti.ro, locul unde gasesti locatii de nunta cu sercii all inclusive de organizare, astfel incat tu sa nu iti mai bati capul. Daca inca nu te-ai decis cum sa alegi un meniu de nunta, completeaza formularul de pe site, scrie ce fel de locatie de nunta iti doresti, iar cei de la resturantenunti.ro iti vor trimite oferta lor pentru o nunta de vis.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu