blogspot

Hire Me Direct

marți, 3 mai 2016

Iata 3 trucuri eficiente despre cum sa faci fata stresului de a planifica o nunta

O nunta poate fi destul de stresanta si pentru mire si pentru mireasa, mai ales in cazul in care responsabilitatea se imparte doar la doi in ceea ce priveste managementul si planul de organizare. Cu siguranta, ca si mireasa, ai in vedere unele dintre cele mai minutioase aspecte, iar partenerul tau priveste totul ca pe o imagine de ansamblu.
 De la stari de incantare la stari de stres
In cazul in care ambii sunteti nerabdatori, voiosi, suprasolicitati cu telefoane si cereri, va confruntati si cu alte emotii mai putin pozitive cauzate de intreaga planificare. Oboseala, nervozitatea sau fluturii in stomac apar cu fiecare zi, semn bun ca sunteti pe un drum sigur in planificarea nuntii voastre de vis.
Aceste stari nu lasa nicio piatra sufleteasca neintoarsa si cu siguranta veti simti adrenalina atunci cand vine vorba de flori, costume, ornarea salii sau alegerea fotografului. Chiar daca mental v-ati facut o idee despre cum este menita sa arate ziua nuntii, exista posibilitatea ca lucrurile sa nu decurga conform planului si sa va confruntati cu stres, mult stres si agitatie.
Ia aminte ca stresul devine o taxa in plus asupra sanatatii fizice si emotionale. Stresul reprezinta amenintarea de a cadea psihic si fizic chiar inainte de nunta si, cu toate acestea, planurile de nunta nu trebuie sa se opreasca si trebuie sa revina pe fagasul normal.
Cum sa combati stresul inainte de nunta?
Haide sa parcurgem urmatoarele randuri si sa identificam in care dintre punctele de mai jos te incadrezi si care este cel mai bun rasfat pentru ca simturile tale sa revina la realitate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei fiecare etapa de planificare cu calm, sa iti prioritizezi actiunile si sa mergi pe un buget de resurse alocat.
1.       Mai sunt doua luni pana la nunta si nu reusesti sa te echilibrezi? Pai, atunci esti cu siguranta stresata ca nu o sa te incadrezi perfect cu sarcinile alocate pentru a-ti organiza nunta. In acest caz te simti obosita, ai cearcane la ochi si cu siguranta nu te mai alimentezi cum trebuie. O solutie perfecta pentru tine este sa ai grija de corpul tau. Desi o multime de mirese vor sa piarda in greutate, stresul este cel ce le impiedica.
De aceea, ai grija sa iti rezervi cel putin o data la doua saptamani un masaj de relaxare. Poti merge cu o prietena sau cu mama si sora pentru cateva ore de rasfat la o clinica sau un centru spa. Aspectul sanatos al psihicului este redat si de aspectul placut al corpului tau. Adu-ti aminte ca logodnicul tau decide sa mergeti in luna de miere asa cum esti tu, deci evita sa te supui unor diete sau exercitii drastice pentru a slabi.
Lasa-te asa cum esti, pentru ca esti frumoasa! Nu te impovara la exercitii fizice grele! Consuma fructe, legume, o dieta cat mai usoara si nu uita sa te hidratezi cat mai mult. Astfel, te vei asigura ca o sedinta de masaj, hidratarea pielii si alimentatia raman neschimbate in procesul de planificare al nuntii si ai parte de o stralucire frumoasa pe intreaga durata a nuntii tale!
2.       Prioritizeaza sarcinile in timp util. Cu siguranta te vei simti mai impacata daca in agenda ta faci loc pentru fiecare dintre elementele implicate in planificarea nuntii. De la decorul salii, invitatiile de nunta, marturii, aranjamente florale si pana la achizitionarea rochiei, totul trebuie sa aiba timpul sau de desfasurare. Cu alte cuvinte, lista ta de sarcini trebuie sa includa aceste etape in functie de importanta si de buget.
De exemplu, daca esti in cautarea invitatiilor de nunta, Deluxe Cards iti ofera cele mai bune preturi, modele si texte pentru a transmite participantilor cheia succesului unui cuplu. Uite asa scapi de cateva sarcini in plus, de ceva stres si te apropii cu pasi repezi de marele eveniment.
3.       Cu atat de multe sarcini de executat inainte de nunta, simti presiunea si povara organizarii, atat emotional, cat si fizic. Incearca meditatia! Asa te pastrezi in pace, cu ganduri curate si cu cateva energii pozitive in mana. Daca nu ai locul potrivit pentru meditatie, atunci este perfect sa o executi in timp ce te pregatesti de culcare, in propriul pat. Meditatia te ajuta sa te relaxezi, sa indepartezi intinderile musculare si sa acumulezi energie favorabila.
Timp de calitate petrecut inainte de nunta
Cel mai bun mod de a te relaxa de stresul planificarii este sa petreci ceva timp de calitate cu tine insati. Opteaza pentru ore la sala, pentru plimbari in parc, pentru o calatorie pana la bunici sau pentru cateva cumparaturi doar pentru tine. Inchide telefonul pentru cateva ore si salveaza-le pentru un somn de frumusete!
O alta idee este sa te cufunzi intr-o baie plina de arome si mirosuri imbietoare. Aici poti opta pentru cateva uleiuri esentiale cum ar fi lavanda, trandafir, musetel, busuioc sau iasomie. Prin utilizarea acestor uleiuri iti vei imbunatati starea de spirit si te vei revigora pe deplin, atat psihic, cat si fizic. Totul trebuie sa te includa pe tine, sa te simti tu cel mai bine!
O idee optima sa scapi de stres prin cumparaturi online – Deluxe Cards te ajuta numaidecat
Esti femeie, mai si lucrezi, mai ai si un plan de organizare al nuntii si tot esti stresata? Afla la fel de bine ca internetul iti ofera posibilitatea sa economisesti timp si bani. Gata de acum cu vizitele in magazinele stationare de invitatii de nunta si marturii. Nu mai arunca bani pe taxiuri de la un centru comercial la un altul si cauta solutia potrivita, un loc unde gasesti de toate pentru evenimentul tau. Iti sugerez Deluxe Cards.
Magazinul online iti pune atat de multe modele de invitatii de nunta la dispozitie, dar si texte sobre, texte hilare sau marturii de nunta pe care sa le poti personaliza. Inlocuieste drumul cu taxiul cu alegerea si comparatia dintre invitatii de nunta curente si cele precedente. Afla ce marturii poti oferi invitatilor si care sunt accesoriile de nunta de care ai nevoie printr-o simpla conectare pe site-ul deluxe-cards.ro.
Eu acest lucru l-am facut anul trecut si iti spun sincer ca stresul meu s-a diminuat in proportie de 50%. Mai bine in jumatate decat deloc ;).

 Si, in cele din urma am fost o mireasa fericita in ziua mea cea mare. Mi-as dori sa fi aflat de mult de aceasta modalitate. Asa am economisit si ceva bani cu care mi-am luat o rochie de mireasa extraordinara. Incearca si tu si o sa simti pe pielea ta beneficiile achizitionarii produselor online si al investirii de timp pretios in propria persoana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu