blogspot

Hire Me Direct

luni, 9 mai 2016

Pentru un zambet natural viziteaza www.drserban.ro!

La un moment din viata, mai devreme sau mai tarziu, toata lumea are nevoie de un doctor stomatolog, care sa ne ajute sa ne infrumusetam zambetul, sa ne salveze dantura sau sa ne-o repare. Este foarte important ca medicul la care apelezi sa fie un doctor bun, cabinetul sau unul modern, unde sa te duci cu drag si fara teama.

La cine apelam pentru un implant dentar?

Eu va recomand cu incredere sa apelati la clinica stomatologica a dr Serban. Cum il gasiti? Accesand online www.drserban.ro; cabinetul se gaseste pe Strada Plevnei,nr 16, ap 3, in Bucuresti, in zona Piata Kogalniceanu, este deschis de luni pana vineri in intervalul orar 10:00-21:00. Puteti face o programare la numarul de telefon 0758.074.415.

Ce servii ne ofera clinica dr Serban?

- implantologie
- paradontologie
- chirurgie orala
- extractie molara
- radiologie dentara
- terapie endodontica
- estetica dentara
- protetica dentara

De ce imi place clinica stomatologica a dr Serban?

Indiferent cat timp fac pana la cabinetul stomatologic, ajunsa acolo imi doresc sa ma relaxez, sa fie un loc curat, placut, cu aparatura moderna, . Aici primeaza igiena si linistea, ai parte numai de profesionisti care pun foarte mult suflet in ceea ce fac, te ajuta sa uiti de frica durerii si sa te relaxezi.


De ce sa apelam la implanturi dentare?

Implantul dentar este o interventie chirurgicala, prin care se introduce o radacina artificiala pentru un dinte nou, avand forma unei piese de titan pe arcada dentara.
Daca eviti sa razi cu gura deschisa, pentru ca zambetul tau sau dantura ta pot sa arate spatiul gol lasat de dintii lipsa, atunci implantul dentar este una dintre posibilitatile care te pot ajuta sa zambesti din nou si sa iti recapeti increderea in tine. Avantajele unui implant dentar sunt multiple:
- imbunatateste fizionamia, masticatia
- confort apropiat de cel oferit de un dinte natural
- rezistent si durabil
- inlocuieste radacina dintelui, ajutand la mentinerea nivelului osului in limitele estetice si functionale optime

Albirea dintilor, tratament extrem de solicitat de catre multi pacienti

O dantura sanatoasa si curata reprezinta un ideal pentru oricine, dar si rezultatul unui tratament stomatologic. In cazul in care nu esti multumit de rezultat, poti recurge la tratamente de cosmetica dentara. Cel mai solicitat dintre aceste tratamente este albirea dentara. 
Metodele de albire sunt multiple, dintre care cele mai cunoscute amintesc:
- albirea la domiciliu, executata acasa de catre pacient cu conditia ca acesta sa fie initiat de catre un medic sau o asistenta
- albirea la cabinet, cele mai rapide rezultate, insa produsele utilizate sunt mai agresive
- procesul de albire dureaza in jur de 1-2 saptamani, protejand smatul dentar. Primele efecte se vad dupa 3-4 zile.

Recomandarea mea, daca ai nevoie sa apelezi la o clinica stomatologica si nu stii la care este sa accesezi online www.drserban.ro si sa iti faci o programare. Vei fi uimit de profesionalismul si dedicarea doctorilor pe care ii vei intalni la clinica stomatologica a dr Serban.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu