blogspot

Hire Me Direct

duminică, 20 martie 2016

Hainute de vis de la XTina.ro

Dragele mele, dupa cum bine ma cunoasteti ador cumparaturile facute in mediul online. Imi place enorm de mult sa intru in diverse magazine cu haine online, sa imi aleg modelele dorite, sunt foarte atenta la masuratorile date pe site si apoi sa astept curierul cu produsele achizitionate. Asa am descoperit acest magazin cu haine ieftine online, unde gasesti atat hainute, cat si accesorii deosebit de dragute.
Eu de exemplu am fost foarte incantata de rochitele pe care le-am vazut aici, dar de asemenea am descoperit o geaca foarte frumoasa, iar pretul...este deosebit de ieftina. Este o geaca neagra, pana in talie, cu fermoar, care merge de minune cu o pereche de blue-jeans stramti sau chiar cu o pereche de colanti negri.

Va spuneam de rochite. Am ales o rochita sport, pentru plimbarile prin parc cu fetitele mele, dar am pus in cos si o rochita eleganta, cocheta, pentru iesirile cu sotul meu sau cu prietenele. Cum ma inebunesc dupa bulinele de pe hainute, aceasta rochita este preferata mea.
Din categoria accesorii, ador acest set de colier si cercei Black Pearls, dar si o esarfa neagra cu stelute. Sunt minunte, preturile sunt foarte bune; asadar nu pot sa fac altceva decat sa ma laud cu noile mele achizitii.
Va plac, nu-i asa? Atunci, nu ezitati si intrati in magazin sa vedeti cate lucruri minunate veti gasi!