blogspot

Hire Me Direct

joi, 23 februarie 2017

Ginkgo Biloba, cel mai folosit remediu natural

Ginkgo Biloba este cunoscut sub denumirea populară de „patru-bani”, „arborele templier japonez” sau „caisa argintie”, cel mai folosit remediu naturalEste unul dintre cei mai vechi copaci de pe Pământ, făcând parte din fauna perioadei Mezozoice. Este singurul copac supravieţuitor din familia Ginkgoaceae. Cele mai semnificative populaţii de Ginkgo Biloba pot fi întâlnite în China, Coreea şi Japonia, de unde s-a răspândit în multe regiuni temperate şi subtropicale ale globului.

Tratament Ginkgo Biloba - un remediu natural folosit din ce în ce mai mult

Herbagetica ne întâmpină cu un tratament ce regenerează celular sistemul nervos, susținând capacitatea de concentrare și de memorare, Ginkgo Stem. Conține 60 de capsule și, conform părerilor pozitive este extrem de eficient.
Ginkgo Stem este singura formulă din România care are în combinație cea mai mare concentraţie recomandată de Ginkgo Biloba, de 120mg, extract standardizat 50:1 cu  Alga  AFA. Această combinaţie este extrem de eficientă pentru regenerarea sistemului nervos, stimularea capacităţii de concentrare şi memorare. Efectele sale sunt susţinute de Extractul de Ganoderma, cele 3 tipuri de Ginseng (Chinezesc, Siberian şi Indian) şi cele două alge verzi-albastre Chlorella şi Spirulina.
Extractul de Ginkgo, împreună cu extractul de Ganoderma şi cele 3 tipuri de Ginseng conduce la o mărire a capacității organismului de a face faţă factorilor de stres. Extractul de Ganoderma previne senilitatea, îmbunătăţeşte funcţia cortexului, contribuie la menţinerea unei stări generale de bine. Ginsengul chinezesc ne ajută ducând la diminuarea stărilor de oboseală cronică, oferind aportul energetic necesar. Ginsengul siberian îmbunătăţeşte performanţele funcţiei cognitive. Ginsengul indian are proprietatea de a fi un tonic excelent pentru întregul organism. Chlorella şi Spirulina duce la o gestionare normală a stresului psihologic.
Este indicat un tratament Ginkgo biloba, datorită creșterii circulației sângelui în creier, se permite o mai bună circulație a dopaminei către zonele care au cea mai mare nevoie de aceasta. Extractul de Ginkgo Biloba are nenumărate beneficii pentru sanatate, fiind benefic pentru persoanele care suferă de Parkinson și Alzheimer. Alga AFA este cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem, fiind o raritate a naturii. Acesta crește într-un singur loc din lume, cu propietăți terapeutice optime - lacul Klamath din statul Oregani, Statele Unite ale Americii.
Este recomandat cu încredere să folosim Ginkgo Stem, care ajută la îmbunătățirea circulației sangvine, având proprietăți puternice antioxidante. Încetinește îmbătrânirea țesuturilor, degenerarea ADN-ului, menține vederea normală. Acestea și multe alte beneficii ne îndeamnă să îi dăm o șansă, să încercăm Ginkgo Stem de la Herbagetica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu