blogspot

Hire Me Direct

luni, 20 februarie 2017

Lista celor mai bune clinici medicale din Bucuresti

Sanatatea este fara doar si poate cel mai de pret lucru din viata noastra si facem tot ce ne sta in putinta sa avem grija de ea. Cu toate astea se intampla adesea ca noi sau ceilalti membri ai familiei noastre sa avem nevoie de consult si investigatii de specialitate pentru a rezolva anumite probleme de sanatate cu care ne confruntam.

La cine apelam pentru un consult de specialitate?

Atunci cand apar probleme de sanatate si nu stii la cine sa apelezi te sfatuiesc sa intri pe internet si sa cauti acele clinici care ofera serviciile medicale de care tu si familia ta aveti nevoie. Mai mult de atat nu stiu daca tu stii dar exista inclusiv si un portal bucuresti unde poti gasi o lista cu cele mai bune clinici din Bucuresti.
Daca nu ai timp sa intri sa cauti personal aceasta lista iti voi face eu un mic rezumat cu o parte din cele mai bune clinici medicale bucuresti la care poti apela cu incredere.

De exemplu in sectorul 1 al Capitalei iti recomand sa apelezi la una din clinicile de mai jos. Iti las si adresa si numerele de telefon de la fiecare in parte pentru a-ti fi mai usor.

Clinica Doctor Pedia unde puteti beneficia de servicii medicale precum neurologie, biorezonanta, psihiatrie, hipnoterapie, stomatologie, hematologie, psihologie, acupunctura, diabet si boli de nutritie, medicina generala, endocrinologie, ORL, oncologie, ortopedie, medicina de recuperare si kinetoterapie.
Adresa: Strada Gheorghe Bratianu 26, Telefon  0722.331.100

Centrul medical Asy-Med va sta la dispozitie pentru servicii medicale precum Endocrinologie, Ecografie, Medicina interna, Medicina muncii, Neurologie, Obstetrica Ginecologie, Psihiatrie
Adresa: Strada Bucurestii Noi numarul 50 A (statia de metrou Jiului) Telefon Contact Fix: 021.668 99 99 si Mobil: 0746.421.264

DR Martin Medic Specialist Neurochirurg va ajuta daca aveti  orice fel de probleme neurologice
Il gasiti la cabinetul sau particular din cadrul Spitalului Medas Victoriei la adresa Doctor Felix, nr. 83A
Telefon contact Fix: 0766.343.453 si Mobil : 0763.817.730

Clinica Floare de Lotus
Specialistii din cadrul acestei clinici trateaza cu ajutorul procedurilor de acupunctura, reflexoterapie si fizioterapie afectiuni precum anxietatea, depresia, autismul, ADHD, diferite alergii,boli de piele, boli autoimune, migrene, menopauza, hernie de disc, imunitate scazuta la adulti si copii, periartrita scapulohumerala si durere osteoarticulara.
Ii gasiti la adresa: Lt. Ion Marasescu nr. 2, parter, ap. 1
Telefon contact  0744.470.138

Clinica Fizioderma va ofera urmatoarele servicii medicale: chirurgie dermatologica, dermatologie generala, terapia transpiratiei, tratarea bolilor autoimune, chirurgie plastica, transplant de par, cosmetica dermatologica, terapia cicatricilor, ozonoterapie, sauna cu ozon, scaderea in greutate, hidrocolonoterapie,  detoxifierea organismului si cea mai larga si performanta gama de servicii in domeniul esteticii medicale, toate acestea  fiind posibile datorita aparaturii si procedurilor de ultima generatie.
Adresa contact: Bulevardul Gh. Duca, Nr 26, etaj I
Telefon fix 031.101 20 06 si Mobil: 0724.356.977

Clinica Prof. Dr. Nedelcu Ioan se ocupa de medicina estetica cu ajutorul procedurilor cu laser.
Adresa: Str. Veronica Micle Nr. 15
Telefon contact Fix: 021.310 79 42 si Mobil: 0722.553.734

Centrul Biosistem efectueaza cu ajutorul aparaturii de ultima generatie analize biorezonanta magnetica 
Telefon Fix de contact: 0755.143.642.

Acestea sunt numai cateva dintre clinicile bune din Bucuresti, lista completa o poti gasi si tu daca accesezi site-ul bucuresti365.ro unde vei gasi cu siguranta toate datele de care ai nevoie. Multa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu