blogspot

Hire Me Direct

miercuri, 22 februarie 2017

Și bărbații visează la pantofi, sport, eleganți sau casual!

Deși de regulă doamnele sunt cele care visează la pantofi și haine, să știți că și bărbații au astfel de vise. Soțul meu de exemplu se plictisește foarte repede de o pereche de pantofi bărbați, sau vede un alt model care îi place mai mult decât ceea ce are el acasă. Așa încât pornește la vânătoare de pantofi...adică la shopping.
Ocupație, Nuntă, Om, Întâlnire, Negru, Pantofi, Formale

Soțul tău visează la o pereche de pantofi eleganți?

Deși nu îți vine să crezi, pantofii unui bărbat spun extrem de multe despre personalitatea sa. Un bărbat încălțat cu o pereche de pantofi bărbați eleganți este de regulă foarte atent la detalii. El este informat în legătura cu moda și cu ce se poartă. Pentru a îl impresiona, trebuie să porți o pereche de pantofi la fel de eleganți.
Cum se apropie ziua de naștere a soțului meu, am decis să îi fac cadou o pereche de pantofi barbati. Și pentru că a văzut pe un site o pereche pantofi maro bărbătești, am căutat site-ul respectiv, am ales mărimea pe care o poartă soțul meu și i-am comandat. Pantofii sunt într-adevăr foarte frumoși, confecționați din piele ecologică și material textil. Au cusături decorative, un vârf ascuțit, branț confortabil din piele naturală și talpă aderentă.
visează

De ce să alegi produsele Kalapod?

Principalele reguli pe care le are brandul Kalapod sunt prețurile fără concurență, stocuri noi săptămânale, modelele europene. Bineînțeles și culorile incitante și prietenoase, așa cum rezultă privind la perechea de pantofi maro bărbătești pe care am ales să o dăruiesc soțului meu. Vei fi mulțumit de raportul bun calitate / preț la fiecare produs pe care ți-l dorești. Singurul lucru pe care îl are în plan Kalapod este nevoia clientului! De aceea, brandul Kalapod s-a inspirat din cele mai noi tendințe promovate de către comercianții de încălțăminte din Europa și ne-a adus cei mai frumosi pantofi.
Trebuie acordată mare atenție materialelor din care sunt confecționați pantofii. Fiecare bărbat își dorește să arate ca un gentleman, iar un prim pas către aceasta îl constituie pantofii. De aceea ei au nevoie de o pereche de pantofi din piele, care să îi scoată în evidență, la petreceri, evenimente, la sala de sport, la locul de muncă sau chiar pe stradă.
KALAPOD este un brand nou pe piața de pantofi din România, care își propune să spargă toate tiparele cu care suntem obișnuiți. Indiferent că ai nevoie de o pereche de pantofi bărbați eleganți, sau dacă vrei un pantof sport sau un pantof pe care îl folosești zilnic, la Kalapod vei găsi soluția ideală pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu